*LAATSTE PALLET* Laminaat Parador Castello Grey 8mm 4V

48.7015
18,95 31,95

Per m2

48,70
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.57
1 pakken voor 2.57 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
48,70
( 1 x € 48,70 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving: 

De tijd dat vloeren slechts functioneel waren en vooral niet moesten opvallen, is gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig kun je ook met je vloer uitstralen wie je bent en zo is het een soort verlengstuk van je persoonlijkheid geworden. De Parador Trendtime 4 Castello Grey is zo een vloer. Deze vloer kan de perfecte basis vormen voor je interieur, of kan het juist een laatste zetje geven aan de uitstraling van je inrichting. Dus hier kan je grote zoektocht eindigen!

Deze laminaatvloer interpreteert als geen ander hedendaagse inrichtingstrends, dus er is een grote kans dat het meteen raak is en je niet verder hoeft te zoeken naar jouw ideale vloer. Rondom voorzien van een groefje en een opvallend grafische motief, daar word je toch heel nieuwsgierig van?

Niet alleen zijn deze laminaat erg aantrekkelijk, ook de kwaliteit is indrukwekkend. Het Parador Trendtime 4 Castello Grey laminaat is geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en is eenvoudig zelf te leggen door middel van de Safe-Lock verbinding.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

Maat laminaat

Dikte in MM

V-groeven

4V

Kleur

Mixed Colors

m2

2,57

Stellingnr.

112

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “*LAATSTE PALLET* Laminaat Parador Castello Grey 8mm 4V”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…