Resultaat 1–21 van de 61 resultaten wordt getoond

Plak PVC is een type vloerbedekking dat steeds populairder wordt in Nederlandse huizen en bedrijven. Het is gemaakt van een dunne laag PVC die op een ondergrond van beton wordt geplakt. Het resultaat is een duurzame, slijtvaste vloer die er geweldig uitziet en aanvoelt. Bij Quickfloors vind je een ruim assortiment plak PVC, die we ook in korte tijd bij jou kunnen leggen.

Zeer duurzaam

Er zijn verschillende redenen waarom plak PVC een goede keuze kan zijn voor iemand die op zoek is naar een nieuwe vloer. Ten eerste is het een zeer duurzame optie die lang meegaat. Het is bestand tegen krassen, vlekken en deuken, waardoor het perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren, maar ook voor drukke bedrijven.

Gemakkelijk te onderhouden

Een ander voordeel van plak PVC is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Het kan worden schoongemaakt met een vochtige doek of dweil, waardoor het perfect is voor mensen die geen tijd of zin hebben om regelmatig hun vloer schoon te maken.

Vele stijlen en kleuren

Ten slotte is plak PVC verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, waardoor het gemakkelijk is om een vloer te vinden die past bij elke smaak en inrichting. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houten look, een moderne betonlook of een levendig patroon, er is altijd een plak PVC vloer die bij je past.

Wat is het verschil met click PVC?

Het belangrijkste verschil tussen plak PVC en click PVC is de manier waarop de vloer wordt geïnstalleerd. Click PVC heeft een kliksysteem dat de planken of tegels aan elkaar vergrendelt, waardoor de installatie snel en gemakkelijk is en geen lijm nodig is. Plak PVC wordt daarentegen op de ondervloer gelijmd, waardoor het iets moeilijker is om te installeren, maar wel een zeer stabiele en duurzame vloer oplevert.

Koop uw plak PVC bij Quickfloors

Op onze website en in onze showroom vind je een groots assortiment plak PVC. Bestel online of bezoek onze showroom voor een mooie pvc vloer. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen jou bij het vinden van jouw perfecte vloer. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@quickfloors.nl.