Hoge Plinten Plaatsen incl. kit

6.5
6,50 7,95

Per m2

6,50
Per pak

Dit product is alleen via een offerteaanvraag verkrijgbaar. Vul het offerteformulier in en ontvang een interessante aanbieding van ons

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Hoge Plinten Plaatsen inclusief kit

Omschrijving:
Quickfloors biedt u de mogelijkheid uw Hoge plinten te laten verwerken door een professionele vloerenlegger. De plinten bevestiging is uitsluitend, in strekkende meters, mee te bestellen met een vloer legservice. De parketteur neemt alle materialen mee en bevestigd de muurplint met A-kwaliteit plinten kit. Plakplinten worden gratis bevestigd bij het afnemen van een legservice. U hoeft deze hoge plint bevestiging uitsluitend af te nemen wanneer u een hoge plint wil laten bevestigen! Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust even contact met u Quickfloors vloerspecialist.

MDF hoge plinten laten plaatsen

Wil jij MDF plinten laten plaatsen op jouw nieuwe vloer voor de finishing touch? Als je een echte klusser bent wil je dit waarschijnlijk zelf doen, maar als je geen klusser bent of je wil het graag af hebben binnen een dag dan kun je het misschien beter laten uitbesteden. Onze stoffeerders realiseren graag de laatste finishing touch voor jou zodat je optimaal kan genieten van je nieuwe vloer!

Montagewijze

Uit onze ervaring zijn we niet erg enthousiast over de ophangsystemen van de hoge plinten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alle plinten tegen de muur aan te lijmen. Zo ben jij er zeker van dat ze daar ook zullen blijven staan. Zodra je er met de stofzuiger tegen aan botst vallen ze niet van de muur af. Vandaar onze keuze om alle plinten netjes tegen de muur aan te kitten.

Extra informatie

M2

1

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Hoge Plinten Plaatsen incl. kit”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.