Toont alle 7 resultaten

Visgraat laminaat is een populaire vloerbedekking die steeds meer wordt gebruikt in huizen en kantoren. Deze vloerbedekking is gebaseerd op de visgraatpatronen die traditioneel werden gebruikt bij het leggen van parketvloeren. Met laminaat visgraat kun je deze klassieke uitstraling nabootsen tegen een fractie van de kosten van een massief houten vloer. Bekijk onze Visgraat laminaat op onze website of bezoek onze showroom in Emmeloord.

Waar is laminaat van gemaakt?

Het visgraat laminaat is gemaakt van een HDF (High Density Fiberboard) kern, die bedekt is met een slijtvaste laminaatlaag. De panelen zijn ontworpen om op een specifieke manier te worden gelegd, waardoor het bekende visgraatpatroon ontstaat. Dit patroon kan in verschillende kleuren en stijlen worden geproduceerd, waardoor het voor jou een aantrekkelijke optie is.

Goede eigenschappen

Het visgraat laminaat is zo gewild geworden vanwege de vele voordelen die het biedt ten opzichte van traditionele parketvloeren. Laminaat is bijvoorbeeld zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het kan goed tegen vocht en slijtage en is bestand tegen krassen en deuken. Het visgraat laminaat is ook een zeer betaalbare optie, waardoor het voor veel mensen een haalbaar alternatief is voor massief hout.

Makkelijk te leggen

Een ander voordeel van laminaat visgraat is dat het relatief eenvoudig te installeren is. Dit komt omdat het in panelen wordt geleverd die in elkaar passen. Hierdoor kan het snel en efficiënt worden geïnstalleerd, zelfs als je geen ervaring hebt met het leggen van vloeren.

Verschil tussen visgraat laminaat en visgraat PVC

Een belangrijk verschil tussen laminaat visgraat en visgraat PVC is het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. PVC is een synthetisch materiaal, terwijl laminaat een combinatie is van houtvezels en kunststof. Beide materialen hebben hun eigen unieke voordelen. PVC is bijvoorbeeld beter bestand tegen water en vocht dan laminaat, terwijl laminaat over het algemeen duurzamer en beter bestand is tegen slijtage.

Shop jouw visgraat laminaat bij Quickfloors

Als je op zoek bent naar een vloerbedekking die betaalbaar, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is, is laminaat visgraat zeker het overwegen waard. Met een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren om uit te kiezen, is het gemakkelijk om een laminaat visgraatvloer te vinden die past bij jouw interieur. Bovendien kun je ervan genieten dat je de klassieke uitstraling van visgraatpatronen in huis haalt zonder dat je de kosten van massief houten vloeren hoeft te betalen. Bekijk alle vloeren op www.quickfloors.nl of bezoek onze showroom in Emmeloord.