Resultaat 1–21 van de 73 resultaten wordt getoond

Click PVC, ook wel geschreven als klik PVC, is een PVC vloer die gemakkelijk door jou kan worden gelegd. Als je naar zo’n vloer op zoek bent, dan is click PVC de beste optie. Want door de klikverbinding ligt deze vloer binnen no-time in jouw woning. En dat is wel net zo prettig.

Waar is click PVC van gemaakt?

Over het algemeen zijn click PVC vloeren gemaakt van polyvinylchloride, een soort kunststof wat bestaat uit zout en aardolie. De naam zegt het al een beetje. Een klik PVC is voorzien van een zogenaamde klikverbinding, die ervoor zorgt dat de vloer gemakkelijk zelf te leggen is. Dus als jij een beetje handig bent, een perfecte vloer voor jou.

Waarom kiezen voor klik PVC?

Misschien vraag je je af waarom je het beste kunt kiezen voor klik PVC. Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Er is tegenwoordig ook zoveel keus als het om vloeren gaat. Maar we helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Daarom sommen we de voordelen van click PVC voor je op:

  • Je kunt het gemakkelijk zelf leggen.
  • Door een speciale laag erg slijtvast.
  • Het dempt geluid.
  • Je kunt het ook gemakkelijk onderhouden.
  • Het verdraagt vocht beter dan de gemiddelde laminaatvloer.
  • Zo’n vloer gaat lang mee.

Als je kiest voor een click PVC vloer, dan kies je voor gemak in vele opzichten. Je kiest voor een vloer dat wel tegen een stootje kan en daarom ideaal is voor een gezin.

Wat verschilt click PVC van laminaat?

Een goede vraag die we graag voor je uiteenzetten. Zoals net al aangegeven is click PVC gemaakt van polyvinylchloride, een soort kunststof. Laminaat daarentegen is gemaakt van samengeperste houtvezels. Als we naar de dikte kijken, dan is click PVC tussen de 0,25 en 0,50 centimeter en laminaatvloeren hebben een dikte tussen de 0,8 en 1,2 centimeter. Misschien goed om te weten dat de dikte de mate van warmte doorgeven bepaalt. Beide vloeren gaan lang mee, maar laminaat is gevoeliger voor water. Knoei je met water op jouw laminaat, dan is het zaak dit meteen op te ruimen. Bij klik PVC kan dit geen kwaad. Als we naar de prijs kijken, dan is PVC in de aanschaf wat duurder dan laminaat. Maar dan koop je ook net iets meer kwaliteit.

Koop jouw klik PVC vloer bij Quickfloors

Hebben we je overtuigd van click PVC? Breng dan een bezoek aan onze showroom met meer dan 500 vloeren op voorraad. Je vindt ons aan de Energieweg 5 in Emmeloord. Onze medewerkers helpen je graag aan een goede klik PVC vloer. Tot snel in onze showroom!