Laminaat Amersfoort

Wilt u graag nieuw laminaat in uw woning in Amersfoort leggen? En bent u nog op zoek naar geschikt laminaat? Bij QuickFloors kunt u terecht voor laminaat nabij Amersfoort van uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vindt u traditionele laminaatvloeren, maar ook tegellaminaat. Ook vindt u bij ons bijpassende plinten, functionele ondervloeren en allerlei hoekprofielen. Wist u al dat u bij ons al vanaf €1,95 per m² de beste kwaliteit laminaat in Amersfoort kunt krijgen? Verder bieden wij combi deals en restantpartijen waarmee u extra kunt besparen op uw laminaatvloer.

Kies voor het gemak van een laminaatvloer

Wij hebben in onze showroom meer dan 250 soorten laminaat op voorraad nabij Amersfoort. Een groot voordeel hiervan is dat u het laminaat vaak meteen mee kunt nemen. U kunt er ook voor kiezen om laminaat te bestellen en te laten bezorgen bij u thuis. Hierbij hanteren wij een scherp tarief. Kies voor gemak en laat uw laminaat in Amersfoort bezorgen. Zodra uw laminaat in Amersfoort is bezorgd, kunt u aan de slag gaan met het leggen van uw nieuwe laminaat. Ziet u het helemaal niet zitten om laminaat te leggen? Dan kunt u gebruikmaken van onze legservice. Wij werken samen met professionele laminaatleggers. Zij zorgen ervoor dat de vloer op de juiste manier in uw woning wordt gelegd.

Talloze soorten laminaat nabij Amersfoort

Laminaat in Amersfoort is verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Het meest bekend is natuurlijk het laminaat met een houtprint. Hierbij heeft u de keuze uit tientallen verschillende modellen: van licht eikenhout tot glanzend kastanjehout en van grijs gekalkt eikenhout tot vele typen beukenhout.

Tegellaminaat

Daarnaast bent u bij QuickFloors ook aan het juiste adres voor tegellaminaat in Amersfoort en omgeving. Deze imitatietegels zijn niet van echt te onderscheiden. Ze zijn echter stukken goedkoper dan echt steen en bovendien voelt laminaat veel warmer aan.

Hoogglans laminaat

Bent u liefhebber van een strak en modern interieur? Dan bieden wij diverse soorten hoogglans laminaat voor u in Amersfoort. Dit laminaat bezorgt ruimtes een natuurlijke glans en zorgt ervoor dat een vertrek groter oogt. Naast een witte hoogglans laminaatvloer leveren wij onder meer ook blauwe, bruine, zwarte, rode en paarse vloeren van hoogglans laminaat in Amersfoort.

Watervast laminaat

Zelfs in uw badkamer in Amersfoort kan laminaat een uitstekende keuze zijn. Waar een houten vloer veelal afgeraden wordt, vanwege de kans op uitzetten en krimpen als gevolg van de hoge luchtvochtigheid, is laminaat een goede optie. Er is laminaat nabij Amersfoort te verkrijgen dat is uitgerust met een speciale waterdichte toplaag. Door de randen af te kitten voorkomt u dat het water onder het laminaat komt. Niet alleen perfect voor in de badkamer, maar bijvoorbeeld ook voor in de keuken.

Extra voordelig laminaat

Laminaat ‘an sich’ is al een zeer voordelige optie wanneer u een nieuwe vloer wilt leggen, maar bij bieden u graag nóg meer voordeel. Daarom kopen wij regelmatig grote partijen op, die we per pallet verkopen. Vanzelfsprekend is deze partijhandel nog goedkoper dan ons reguliere aanbod. En wanneer een bepaald type laminaat uit ons assortiment verdwijnt, blijven we bovendien vaak met restvoorraden zitten. Deze restanten kunt u soms wel tegen 70 procent korting opkopen!

Laminaat AmersfoortAlternatief voor een houten vloer

Een laminaatvloer ziet u terug in vele woningen. Met laminaat in Amersfoort kiest u voor een onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer. Dankzij de toplaag van een laminaatvloer behoudt een laminaatvloer zijn karakter. Een laminaatvloer is het ideale alternatief voor een traditionele houten vloer, maar dan met een ander prijskaartje. Wilt u een vloer met een warme uitstraling die u gemakkelijk kunt onderhouden? Dan biedt laminaat in Amersfoort uitkomst.

Onderhoudsvriendelijk laminaat in Amersfoort

De reden dat laminaat in Amersfoort nauwelijks onderhoud behoeft is de gelaagde opbouw van het materiaal. Laminaat bestaat namelijk uit vier lagen: een onder- en toplaag van melamine en korund met daartussen een dikke laag van HDF (geperst hout) en een dessinlaag van papier, met daarop de gewenste print. Het hout in laminaat komt dus niet direct in contact met water of zonlicht. De toplaag beschermt het laminaat hiertegen. Dit zorgt ervoor dat laminaat bijvoorbeeld niet verkleurt, nauwelijks slijt en zeer krasbestendig is.

Vuil kan hierdoor bovendien niet in het hout trekken, maar blijft op de toplaag liggen. Dit maakt het zeer eenvoudig schoon te maken. Regelmatig stofzuigen en af en toe een dweil over de vloer volstaat. En laat u bijvoorbeeld drinken vallen? Dan kunt u het met een doekje zo afnemen, zonder dat het de vloer aantast.

Zelf laminaat leggen in Amersfoort

Een ander voordeel van laminaat is dat het relatief eenvoudig zelf te leggen is. In principe heeft u nauwelijks gereedschap of bevestigingsmateriaal nodig: het laminaat klikt u zo in elkaar. U dient echter met een aantal zaken rekening te houden.

Laminaat laten acclimatiseren

Wanneer u laminaat voor uw woning in Amersfoort heeft aangeschaft, kunt u het niet meteen gaan leggen. Het is van groot belang om het laminaat eerst 48 uur te laten acclimatiseren. Dit houdt in dat u het in de verpakking laat liggen in de ruimte waar u het wilt aanleggen. Zo went het laminaat aan de temperatuur en de luchtvochtigheid in de ruimte. Laat het materiaal op de vloer liggen en zet het vooral niet rechtop tegen een muur. Boots bovendien zo veel mogelijk ‘normale’ omstandigheden na. Woont u nog niet in de woning? Zet dan wel alvast de verwarming aan, zoals u dat ook zult doen als u de woning straks betrekt.

Houd ruimte over aan de zijkanten

Doordat het basismateriaal van laminaat uit hout(vezels) bestaat, is het deels een natuurproduct. Dit houdt in dat het laminaat kan uitzetten of krimpen, bij verschillen in temperatuur. Daarom is het van belang om tussen de muur en het laminaat een ruimte van circa 8 millimeter te bewaren. Hiermee anticipeert u op eventueel uitzetten van de vloer.

Geluidsoverlast door laminaat in Amersfoort?

Het meest gehoorde bezwaar tegen laminaat is het zogeheten reflectie- en contactgeluid dat het met zich meebrengt. Wanneer u in een appartement woont zijn er zelfs officiële regels met betrekking tot het aantal decibel geluid dat uw vloer mag produceren. Om dit geluid te beperken dient u een goede ondervloer aan te leggen. Ook op dit gebied is de keuze bij QuickFloors ruim.

Een goede ondervloer absorbeert niet alleen het geluid van uw laminaat in Amersfoort, het werkt daarnaast ook isolerend. Zo verlaagt u uw stookkosten. Bepaalde soorten ondervloeren kunnen bovendien vocht opvangen. En tot slot vangt de ondervloer de klappen op, wanneer u op het laminaat loopt. Erg belangrijk, aangezien laminaat relatief dun materiaal is.

Zoektocht naar geschikt laminaat in Amersfoort

Zit u eraan te denken om een nieuwe vloer in uw woning te leggen? Kies dan voor een prachtige laminaatvloer van Quickfloors. Bij ons heeft u de keuze uit vele soorten en kleuren laminaatvloeren. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw zoektocht? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over een type laminaat? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u gaan we op zoek naar geschikte laminaat in Amersfoort!

[wrvp_recently_viewed_products]

X