Resultaat 1–21 van de 372 resultaten wordt getoond

Laminaat

Wil jij goedkoop laminaat kopen? Kom dan gauw naar QuickFloors in Emmeloord! Wij leveren de beste kwaliteit laminaat tegen werkelijk de allerlaagste prijzen. Hoe we dat doen? Scherp inkopen op grote schaal bij een gerenommeerd netwerk van leveranciers. Het resultaat: een zeer ruime collectie prachtlaminaat in heel veel verschillende soorten en kleuren! Bezoek onze showroom en komt dat zien!

De voordelen van Quickfloors:

  • Goedkoop laminaat kopen vanaf € 0,45 per m2!
  • Meer dan 500 soorten laminaat op voorraad!
  • Outlet laminaat rechtstreeks vanaf de fabriek!
  • Elders goedkoper? Je krijgt het laminaat met toebehoren gratis!
  • Vandaag besteld = morgen in huis!

Laminaat outlet

Laminaat kopen tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij de laminaat outlet van Quickfloors aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze gunstige prijzen. Vanuit onze laminaat outlet leveren wij diverse soorten laminaat, van visgraat tot tegel laminaat.

Kleurvast en daardoor altijd mooi

Zo is (goedkoop) laminaat kleurvast. Ook bij blootstelling aan veel zonlicht zal de vloer dezelfde kleuren houden. Dit omdat het patroon en de kleur van de vloer wordt bepaald door de decoratieve laag van printpapier, waarbovenop nog een beschermlaag ligt van melamine en korund. UV-straling komt dus nooit rechtstreeks in contact met de decoratieve laag van uw goedkope laminaatvloer.