Watervast

Laminaat Beton Grijs XXL 8mm 120×60

4 van de 5 op basis van klantbeoordeling van 1
(1 klantbeoordeling)
76.68135
35,95 39,95

Per m2

76,68
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.133
1 pakken voor 2.133 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
76,68
( 1 x € 76,68 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

Tegel laminaat in zijn grootste en meest industriele vorm. Deze zwart betonlook laminaat vloer heeft tevens waterbestendige klikverbindingen en is extra zwaar uitgevoerd met een AC6 toplaag en een gebruikersklasse 33. Hierdoor is deze vloer niet alleen geschikt voor woongebruik maar ook voor commerciele doeleinden. Zoals bijvoorbeeld in een winkel. De garantie voor woongebruik is daarom ook lifetime!

Deze zwart betonlook laminaat vloer voelt ruw aan, net als een echte betonnen vloer. De groeven zijn minimaal zichtbaar waardoor het echt op een ruwe betonnen vloer lijkt. Ga jij voor een echte industriele look in huis? Dan is deze betonlook vloer een echte must!

LET OP 1 week acclimatiseren.
XXL planken hebben een langere tijd nodig om te acclimatiseren.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplint in kleur nr. 142 zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,133

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Grijs

V-groeven

4V

Stellingnr.

79

Klant beoordelingen

Waardering 4 van 5 sterren
1 Beoordeling
5 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

1 beoordeling voor Laminaat Beton Grijs XXL 8mm 120×60

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…