Resultaat 1–21 van de 43 resultaten wordt getoond

Tegellaminaat is een type vloerbedekking dat de uitstraling van echte tegels nabootst, maar is gemaakt van laminaatmateriaal. Het verschil tussen tegellaminaat en gewoon laminaat is dat tegellaminaat eruitziet als een tegelvloer, terwijl gewoon laminaat vaak een houten uitstraling heeft. Tegel laminaat is bij Quickfloors verkrijgbaar in verschillende afmetingen en patronen, zodat je een vloer kunt creëren die past bij de stijl van jouw huis.

Voordelen van tegel laminaat

Een van de voordelen van tegellaminaat is dat het een relatief goedkope optie is voor het creëren van een vloer met de uitstraling van tegels. Tegellaminaat is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek en vereist geen speciaal onderhoud.

Warmer en zachter dan echte tegels

Een ander voordeel van tegel laminaat is dat het warmer en zachter aanvoelt dan echte tegels. Dit maakt het comfortabeler om op te lopen en is vooral handig als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Het laminaatmateriaal is ook duurzamer dan echte tegels en kan beter bestand zijn tegen krassen en vlekken.

Realistische tegeltextuur

Wat betreft de uitstraling van tegellaminaat, het kan er zeer realistisch uitzien en de tegeltextuur en kleuren goed nabootsen. De meeste tegellaminaatvloeren hebben een glad oppervlak zonder voegen, waardoor het gemakkelijker is om schoon te maken dan echte tegels met voegen die vuil en stof kunnen vasthouden.

Betaalbaarder dan echte tegels

Al met al is tegellaminaat een goede optie als je de uitstraling van tegels wilt hebben zonder de kosten en moeite van echte tegels. Het is een betaalbaar, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden alternatief dat er nog steeds stijlvol uitziet en jouw huis een moderne uitstraling geeft. En met Quickfloors ook nog eens eenvoudig en snel gelegd door onze legservice.