Laminaat Gerookt Eiken Extra Breed 8mm 4V

42.15465
16,95 19,95

Per m2

42,15
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.487
1 pakken voor 2.487 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
42,15
( 1 x € 42,15 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Laminaat Gerookt Eiken Extra Breed 8mm 4V

Extra Brede (XXL) laminaat Gerookt Eiken heeft een mooi bruin eiken decor dat goed tot zijn recht komt in iedere ruimte in huis en kunt u voordelig een mooie laminaatvloer kopen. De extra brede plank is voorzien van een  V-groef aan alle zijden van de plank en heeft daardoor een look van een authentieke planken vloer. De toplaag van deze clicklaminaat vloer is voorzien van een matte look. Hiermee wordt het natuurlijke beeld van de vloer versterkt. Bovendien is deze vloer voorzien van het gepatenteerde push down clicksysteem. Dit unieke clicksysteem vereenvoudigt en versnelt het leggen van de vloer en koopt u een kwalitatief goed product. Geen zin om het laminaat zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze Leg service.

 

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplint in kleur nr. 147 zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,487

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Eiken

V-groeven

4V

Stellingnr.

24

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Laminaat Gerookt Eiken Extra Breed 8mm 4V”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…