Resultaat 1–21 van de 30 resultaten wordt getoond

Watervast laminaat

Watervast laminaat zul je wel denken. Is dat echt zo watervast? De nieuwste generatie laminaatvloeren zijn echt waterbestendig en daarom prima toe te passen in jouw badkamer, keuken of wc. Ben je hierover na aan het denken? Watervast laminaat is als vloer echt een goede en goedkope keuze als je het bij Quickfloors koopt.

Waarom kiezen voor watervast laminaat?

Watervast laminaat heeft dezelfde eigenschappen als gewoon laminaat. Alleen het kan nog beter tegen vocht. Het doet steeds minder onder voor een houten vloer, omdat de printtechnieken steeds beter worden. Verder is watervast laminaat er in verschillende kleuren en stijlen net zoals gewoon laminaat. Het is kleurvast en gaat lang mee. Daarnaast is laminaat heel makkelijk zelf te leggen door het handige kliksysteem. Dit soort laminaat is verder ook makkelijk te onderhouden. Een vloer waar je niet snel nee tegen kunt zeggen.

Goedkoop watervast laminaat

Bij Quickfloors vind je goedkoop watervast laminaat met de beste kwaliteit. Hoe we dat precies doen? We kopen op grote schaal in bij een netwerk van gerenommeerde leveranciers. Dit resulteert in een mooi en ruim assortiment laminaatvloeren voor de laagste prijs. Kom naar onze showroom en ervaar het zelf.

De voordelen van Quickfloors

Waarom kun jij het beste watervast laminaat bij Quickfloors kopen? We vertellen het je graag:

  • Je kunt bij ons al laminaat kopen vanaf € 0,49 per m2!
  • We hebben meer dan 500 soorten laminaat op voorraad!
  • We zijn een laminaat outlet met laminaat rechtstreeks vanaf de fabriek!
  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Bestel je het vandaag, dan heb je het morgen in huis!

Kom naar onze showroom!

Meer redenen heb je niet nodig toch? Kom vandaag nog naar onze showroom aan de Energieweg 5 in Emmeloord. Wij zijn op maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wil je eerst meer weten over watervast laminaat? Je kunt ons ook altijd even bellen via 0527 20 56 07 of zet je vraag op de mail naar info@quickfloors.nl. Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen over watervast laminaat.