Resultaat 1–21 van de 32 resultaten wordt getoond

Visgraat PVC wordt steeds populairder in Nederland. Dit type vloer heeft een klassieke uitstraling en wordt vaak gebruikt om een ​​traditionele sfeer in huis te creëren. Visgraat PVC-vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC), wat een duurzaam materiaal is dat bestand is tegen slijtage en vocht. Hierdoor zijn PVC-vloeren geschikt voor elke kamer in huis, zelfs voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Bekijk het assortiment Visgraat PVC op www.quickfloors.nl.

Verschillende kleuren en afwerkingen

Visgraat PVC is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het is mogelijk om een ​​natuurlijke houtlook te hebben, maar je kunt ook een meer moderne uitstraling creëren met bijvoorbeeld een betonlook. Het visgraatpatroon van de vloer zorgt voor een unieke uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen.

Eenvoudige installatie

Het installeren van visgraat PVC  is relatief eenvoudig. Er zijn verschillende methoden om de vloer te leggen, zoals verlijmen of klikken. Het is belangrijk om de juiste methode te kiezen die past bij de kamer en de ondervloer. Bij het leggen van visgraat PVC is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het patroon op de juiste manier wordt gelegd. Dit kan het beste worden gedaan door een ervaren vakman. Quickfloors beschikt dan ook over een vakkundige legservice.

Vele voordelen

Visgraat PVC heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Ten eerste is PVC een duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en vocht. Hierdoor gaat een PVC-vloer lang mee en blijft hij er goed uitzien. Ten tweede is visgraat PVC gemakkelijk te onderhouden. Het kan eenvoudig worden gereinigd met een stofzuiger en een vochtige dweil. Ten derde is visgraat PVC geluiddempend en kan het bijdragen aan een rustige en ontspannen sfeer in huis.

Kies voor visgraat PVC van Quickfloors

Visgraat PVC  is een populaire keuze voor als jij een klassieke uitstraling wilt creëren in jouw huis. Het is een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden materiaal dat geschikt is voor verschillende ruimtes in huis. Bestel via onze website of bezoek onze showroom aan de Energieweg 5 in Emmeloord.