Visgraat XL Rigid Core Click PVC Smoked Oak Met Geintegreerde Ondervloer

53.892
24,95 31,95

Per m2

53,89
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.160
1 pakken voor 2.160 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
53,89
( 1 x € 53,89 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Walvisgraat Herringbone Rigid Core Click PVC Superior Series Smoked Oak Met Geintegreerde Ondervloer 2525-12

Wij zijn de eerste Winkel In Nederland Met Walvisgraat wees er dus snel bij!! 

De Walvisgraat vloer is de interieurtrend van het moment! Dit pvc is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige slijtvaste toplaag van maar liefst 0.55. En een levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Dit pvc is uitgevoerd in 4 warme aardse decors en zal uw interieur gelijk een warm gevoel geven. De Superior Series  Click PVC is uitgevoerd met een 4-zijdige v-groef, zodat het visgraat motief perfect tot zijn recht komt. Dit pvc heeft veel bijkomende voordelen. Zo is de Superior Series Walvisgraat geschikt voor vloerverwarming, is het makkelijk in onderhoud, slijtvast en zelfs vochtbestendig. Dit betekent dat de Superior Series Walvisgraat zelfs in uw badkamer gelegd kan worden.

Realistisch uiterlijk d.m.v. een voelbare structuur
Geschikt voor project- en woongebruik
Chique en sfeervolle uitstraling
Geschikt voor vloerverwarming

Dikte: 5mm
Toplaag: 0.55
Matte Afwerking
Groef: 4 zijdige groef
Afmeting: 900x150x5mm
Gebruiksklasse: 32
Pakinhoud: 2,16 m2

Let op: onze vloercalculator op deze website houdt rekening met 10% snijverlies. Onze ervaring met visgraat vloeren is dat je minimaal 15% a 20% snijverlies heeft. Houdt daar a.u.b. rekening mee bij uw bestelling. 

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat leg set, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en licht droog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

Breedte

Breed XL

Dikte in MM

Toplaag

0,55mm

Kleur

Eiken

m2

2.160

Maat laminaat

V-groeven

4V

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Visgraat XL Rigid Core Click PVC Smoked Oak Met Geintegreerde Ondervloer”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.