Plak PVC Visgraat XL Luxor

37.4946
14,95 23,95

Per m2

37,49
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.508
1 pakken voor 2.508 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
37,49
( 1 x € 37,49 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Perfect geschikt voor ieder interieur. Van landelijk tot stoer wonen, de Plak PVC Walvisgraat Luxor XL maakt het he-le-maal af. Of, daarmee begint het eigenlijk. Een goede vloer is tenslotte de basis. Die stevige basis heb je hier zeker in handen. Plan een bezoekje aan onze showroom en kom onze prachtige (wal)visgraat vloeren bewonderen.

Voordelen van een PVC visgraat vloer

Een PVC vloer kent vele voordelen:

  • Geluidsdempend
  • Hoog warmte rendement
  • Duurzaam
  • Lange levensduur
  • Vochtbestendig
  • Houtlook

Let op: onze vloercalculator op deze website houdt rekening met 10% snijverlies. Onze ervaring met visgraat vloeren is dat je minimaal 15% a 20% snijverlies heeft. Houdt daar a.u.b. rekening mee bij uw bestelling. 

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen

 

 

 

Extra informatie

Dikte in MM

2,5

Toplaag

0,55mm

Kleur

Grijs

M2

2,508

Maat laminaat

V-groeven

microgroef

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Plak PVC Visgraat XL Luxor”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…