Laminaat Modern Grijs Extra Breed 8mm 4V

44.64
17,95 20,95

Per m2

44,64

Per pak

Wat is je oppervlakte?
2.487
1 pakken voor 2.487 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
44,64
( 1 x € 44,64 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving :

Laminaat Modern Grijs Extra Breed 8mm 4V

Deze gemakkelijk te leggen eiken laminaat planken zijn perfect voor uw woon- of werkruimte. Deze laminaat vloer geef een chique uitstraling. De vloer is stevig en nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Deze laminaat vloer is van Duitse kwaliteit.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur (nr 142.) zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,487

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Grijs

V-groeven

4V

Stellingnr.

21

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Laminaat Modern Grijs Extra Breed 8mm 4V”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…