Laminaat Ambiant Expression Collection Cordoba

44.93165
21,95 24,95

Per m2

44,93
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.047
1 pakken voor 2.047 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
44,93
( 1 x € 44,93 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Ambiant Expression Collection Cordoba

De Ambiant Expression Collection Cordoba is een laminaat tegelvloer met een stoere, robuuste uitstraling. Het design is zeer realistisch en zorgt ervoor dat de laminaattegels een echte natuurstenen uitstraling heeft. De Expression Collection bestaat uit 6 verschillende decors en is geschikt voor zwaar woongebruik. Voorzien van het megaloc kliksysteem is de laminaatvloer ook nog eens zeer eenvoudig te plaatsen. De Ambiant Expression laminaatvloer garandeert jarenlang woonplezier, is betaalbaar en eenvoudig in onderhoud.

 

De laminaatvloeren van Ambiant bieden u een ruime keuze in designs en kleuren. Authentieke houtdessins of realistisch tegellook. Met de laminaatvloeren van Ambiant is dit alles mogelijk. Ambiant laminaat is van hoge kwaliteit en zijn, door de anti-bacteriele beschermlaag, zeer eenvoudig te onderhouden. Of het laminaat nu in de woonkamer, slaapkamer of het kantoor geplaatst gaat worden, de laminaatvloer kan een stootje verdragen. De Ambiant laminaatvloeren zijn krasbestendig en daarmee geschikt voor zwaar woongebruik.

 

De Ambiant Expression Collection Cordoba kan toegepast worden in intensief belopen ruimtes. De bovenste laag van de laminaatplank is behandeld met een coating die de vloer krasbestendig maakt. Daarnaast is de laminaatvloer voorzien van een anti-bacteriële bescherming die ervoor zorgt dat vuil niet eenvoudig aan de vloer kan hechten. Hiermee wordt het onderhoud enorm vereenvoudigd. Ambiant laminaat voldoet aan de eisen die gesteld worden aan vloeren. U bent verzekerd van jarenlang woonplezier!

 

De Ambiant Expression Collection Cordoba is voorzien van het Megaloc kliksysteem. Een uniek kliksysteem die voor een stevige verbinding zorgt. Het Megaloc kliksysteem heeft een enorme trekvastheid waardoor uw laminaatvloer als een huis ligt. Het is een simpel systeem waarmee binnen de kortste keren een ruimte voorzien kan worden van een nieuwe laminaatvloer.

Deze laminaat vloer is van het merk Ambiant.

 

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,047

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Grijs

V-groeven

4V

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Laminaat Ambiant Expression Collection Cordoba”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…