Laminaat Madison Square Collection Donkergrijs

44.93165
21,95 25,95

Per m2

44,93 53,12

Per pak

Wat is je oppervlakte?
2.047
1 pakken voor 2.047 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
44,93
( 1 x € 44,93 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Heb je ooit gedacht dat laminaat op een tegelvloer zou kunnen lijken? Het kan! Onze Madison Square heeft veel weg van een prachtige natuurstenen look en komt prachtig tot zijn recht in bijvoorbeeld een klassiek interieur. Deze laminaattegels van 605x292mm hebben een duidelijke v-groef wat de vloer juist een luxe uitstraling geeft. Deze laminaat vloer is van het merk Floorlife.

Lees hieronder de voor- en nadelen van Floorlife Madison Square. Opgesteld door onze adviseurs:

+ uitstraling van een echte tegelvloer
+ tegels met een subtiele v-groef
+ ideaal voor intensief gebruikte ruimtes
+ in 6 kleuren leverbaar

 

SPECIFICATIES:

 • Dikte: 8,00 mm
 • Inhoud pak: 2,0470 m²
 • Lengte: 605 mm
 • Breedte: 282 mm
 • Vloerverwarming: Ja
 • Gebruikersklasse: 32|AC4
 • Randafwerking: V4-groef
 • Fabrieksgarantie: 20 Jaar

  Bijpassende plinten
  Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

  Basisvloer
  De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

  Gereedschap
  Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

  Onderhoud
  Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

 

Extra informatie

M2

2,047

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Zwart

V-groeven

4V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laminaat Madison Square Collection Donkergrijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…