Laminaat Kronotex Millenium Oak Grey XL 8mm 4V

40.365
14,95 17,95

Per m2

40,37
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.7
1 pakken voor 2.7 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
40,37
( 1 x € 40,37 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

omschrijving: 

Laminaat Kronotex Millenium Oak Grey XL 8mm 4V

De toplaag van elke Kronotex vloer heeft een buitengewoon natuurlijke, mooie en matte uitstraling. De kleurverschillen in het decor geven uw vloer extra dimensie. Het laminaat past perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. Kronotex XL straalt warmte en comfort uit en is zo aangenaam om te lopen als een massief houten vloer. De gesynchroniseerde, reliëf graan en de matte oppervlakte geeft het een authentieke structuur. En de zorgvuldig gelakte V-groef draagt ook bij tot de typische, representatieve paneel look. Door het perfecte click-systeem is deze vloer door iedere doe-het-zelver te leggen. Deze laminaat vloer is van het met Kronotex met 25 jaar garantie.

Fabrikant: Kronotex
Artikel: 3532 Millenium Oak Grey XL
Dikte: 8mm
Afmeting 138,0 x 24,4 cm
Pakinhoud 2,69 m²
Panelen per pak 8 stuks
Garantie 20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming: Ja
Gebruikersklasse:AC4 KL 32

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur (nr120 .)   zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en licht droog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,7

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Grijs

V-groeven

4V

Stellingnr.

44

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Laminaat Kronotex Millenium Oak Grey XL 8mm 4V”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…