Laminaat Eiken Loft natuur levendige structuur 9MM 4V XXL Extra lang en Extra Breed

74.71
27,95 31,95

Per m2

74,71
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.673
1 pakken voor 2.673 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
74,71
( 1 x € 74,71 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

Meteen verliefd toen je deze laminaatvloer zag, met een subtiele groef rondom de plank en niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Deze planken zijn extra lang en extra breed, precies zoals je voor ogen had. Toen je ook nog las dat de Parador Trendtime 6 Eik Montana Gekalkt 1567473 laminaatvloer te plaatsen is in combinatie met vloerverwarming, was je helemaal om. En nu gaat het dus gebeuren!

Vol goede moed ga je met een vriend aan de slag. Wat is het leggen van de vloer eenvoudig door het Safe-Lock profiel! Het leggen van de vloer gaat veel sneller dan je had durven dromen. Heb je hier nu zo tegenop gezien? Voldaan kijk je aan het einde van de middag naar het resultaat. Wat heb jij een prachtige luxe Parador Trendtime 6 Eik Montana Gekalkt 1567473 laminaatvloer. Je huiskamer heeft direct een prettige sfeer en je kan niet wachten om de meubels weer terug te plaatsen. Konden je vrienden het alvast maar zien!

INTERIEURTIP: Lange en brede planken geven een luxe uitstraling aan de ruimte. Om het mooiste ruimtelijke effect te krijgen kun je de Parador planken het best in de richting van een raampartij leggen.

bekijk deze vloer in uw eigen woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer! https://parador.de/laminat/laminatboden-eiche-loft-natur-1730466

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

Breedte

Breed XL

Dikte in MM

9 MM

Kleur

Bruin

V-groeven

4V

Maat laminaat

m2

2.673

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Laminaat Eiken Loft natuur levendige structuur 9MM 4V XXL Extra lang en Extra Breed”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…