Watervast

Watervast Laminaat AquaStone Licht Grijs 8mm 4V

63.19835
24,95 26,53

Per m2

63,20 67,20

Per pak

Wat is je oppervlakte?
2.533
1 pakken voor 2.533 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
63,20
( 1 x € 63,20 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving :

Merk: Egger

Waterbestendige Tegels Quickfloors Laminaat AquaStone licht Grijs is de nieuwe generatie laminaat.

Dit laminaat is gemaakt voor gebruik in vochtige ruimtes en bestand tegen vochtig onderhoud. Nu kan laminaat dus zonder problemen gelegd worden in badkamer, keuken of inkomhal, net als in alle andere ruimtes in huis. Behalve voor thuisgebruik is de vloer ook zeer geschikt voor commercieel gebruik. Denk daarbij aan winkelruimtes, restaurants of kantoren.

Omdat de vloer bestand is tegen vochtige reiniging (zelfs met stoomreiniger of borstelmachine) is een Aqua vloer bovendien een hygiënische vloer. Deze moderne laminaatkwaliteit is eenvoudig te installeren dankzij het UNI fit kliksysteem

Bij de productie is een anti-kraslaag aangebracht wat er voor zorgt dat het laminaat minder snel krast dat is bijvoorbeeld goed voor in drukke ruimtes ook helpt de aangebrachte anti-kraslaag in het voorkomen van het snel slijten van het laminaat waardoor u er extra lang plezier van kunt hebben.

Deze Laminaat vloer is van het merk Egger en heeft een lifetime garantie.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

Breedte

Normaal

Dikte in MM

8

V-groeven

4V

m2

2,533

Maat laminaat

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Watervast Laminaat AquaStone Licht Grijs 8mm 4V” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…