Plak PVC Paddington Collection Dark Grey

164.797
36,95 39,95

Per m2

164,80 178,18

Per pak

Wat is je oppervlakte?
4.46
1 pakken voor 4.46 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
164,80
( 1 x € 164,80 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

De Floorlife Paddington Collection Dark Grey 4505 is een houtlook PVC vloer van goede kwaliteit. Door de extra sterke toplaag van 0,55 mm is dit PVC uitermate geschikt voor ruimtes waarin veel wordt gelopen. Deze vloer beschikt over een micro bevel 4-zijdige v-groef en natuurgetrouwe structuur (EIR embossing), waardoor jouw woning gegarandeerd een realistische uitstraling krijgt. De Floorlife Paddington Collection Light Grey 4505 is voorzien dryback. Deze plak PVC vloer is van het merk Floorlife Paddington .

+ geluiddempende onderlaag
+ Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
+ extra matte uitstraling
+ relatief lage prijs
+ Natuurgetrouwe structuur

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

4,46

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

V-groeven

Vlak

Kleur

Donkerbruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plak PVC Paddington Collection Dark Grey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…