Combi deal

*Combi Deal* Laminaat Kante 8mm 4V

12.35
5,00 11,95

Per m2

12,35
Per pak

Dit product is alleen via een offerteaanvraag verkrijgbaar. Vul het offerteformulier in en ontvang een interessante aanbieding van ons

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

*De Combi actieprijs is enkel geldig in combinatie met afname van de Eco Extreme Comfort / Silent Pro Platen / IsoCell 10dB ondervloer en plakplinten in kleur of hoge plinten.*

Laminaat Kante 8mm 4V

Ben jij op zoek naar de Kante 8mm 4V laminaat vloer? Prachtige keuze! Deze Eiken laminaat vloer doet je denken aan echt hout. Deze allemansvriend past in ieder interieur en is een keuze die tijdloos is. Met deze vloer heb je de komende 20 jaar geen andere vloer meer nodig. Niet om de looks en niet om de slijtage. Door de vierzijdige v-groef lijkt deze vloer op een echte houten planken vloer.

Dit is een zeer gewilde vloer voor een bodemprijs. Doordat wij onze vloeren groot kunnen inkopen, zijn deze vloeren absoluut nergens goedkoper te krijgen! Grijp je kans en bestel deze prachtige vloer. 

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur  zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,47

Dikte in MM

Maat laminaat

V-groeven

4V

Kleur

Eiken, Grijs

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “*Combi Deal* Laminaat Kante 8mm 4V”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…