Laminaat Baltisch Eiken 7mm 4V

39.7793
15,95 19,95

Per m2

39,78
Per pak

Bent u opzoek naar een laminaatvloer die veel sfeer aan uw woning toevoegt? Dan is de Baltisch Eiken misschien wel wat voor u! Bestel eenvoudig hieronder of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is je oppervlakte?
2.494
1 pakken voor 2.494 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
39,78
( 1 x € 39,78 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

Laminaat Baltisch Eiken 7mm 4V

 

De Laminaat Baltisch Eiken is een mooie laminaat vloer die geschikt is voor gebruik in woonkamers, keukens en slaapkamers. . De laminaatvloer uiterst eenvoudig te onderhouden. Heeft u vloerverwarming, ook dan is de Baltisch Eiken vloer geen probleem. Bent u opzoek naar een echte ‘eye-catcher’ voor in uw woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

Breedte

Normaal

Dikte in MM

7

Kleur

Bruin, Eiken

V-groeven

4V

m2

2,494

Maat laminaat

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Laminaat Baltisch Eiken 7mm 4V”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…