Floorlife Ealing Collection Warm Grey 4v tegel 91 x 45 (silent rigid click)

116.436
46,95 50,95

Per m2

116,44
Per pak
Wat is je oppervlakte?
2.48
1 pakken voor 2.48 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
116,44
( 1 x € 116,44 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:
Floorlife Ealing Collection Warm Grey 4v tegel 91 x 45 (silent rigid click)

Floorlife Ealing Collection is een Silent Rigid Click tegel pvc van 2,5 mm dik met een slijtlaag van 0,55, gebruiksklasse w34, afmeting van 91,4 x cm lang en 45,5 cm breed. Pakinhoud 2,480 m², 15 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik en 8 jaar bij commercieel gebruik

Een Floorlife pvc vloer staat garant voor kwaliteit. Met een slijtlaag van 0,55 heeft u de perfecte vloer, met een topkwaliteit slijtlaag. Makkelijk te onderhouden, het tegelmotief zorgt dat het net lijkt of u een betontegel in uw woning heeft liggen. Deze Click Tegel is van het merk Floorlife Ealing.

Product specificaties

Merk
 • Floorlife PVC
 • Ealing Collection tegel 91,4 x 45,5 (rigid click)
Dikte
 • 5,5 mm
Breedte
 • 29 cm en breder
Lengte
 • tot 100 cm
Afwerking
 • Mat
 • Structuur
 • Tegel en Steen
Gebruiksklasse
 • W34 – AC6 Zeer Intensief commercieel gebruik
V-Groef
 • 4 zijdige v-groef

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,48

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Grijs

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Floorlife Ealing Collection Warm Grey 4v tegel 91 x 45 (silent rigid click)”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

  Andere suggesties…