Plak PVC Yup Collection Herringbone Light Oak

75.78515
39,95 44,95

Per m2

75,79
Per pak
Wat is je oppervlakte?
1.897
1 pakken voor 1.897 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
75,79
( 1 x € 75,79 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

De Floorlife Yup Collection Herringbone Light Oak 2511 is een PVC vloer met mooi visgraatmotief. Deze visgraat PVC vloer geeft gegarandeerd een prachtige uistraling aan jouw woning. Deze PVC heeft een dikte van 2,5 mm, een toplaag van 0,55 mm, een lengte van 77 cm en een breedte van 15,4 cm. De Floorlife Yup Collection Herringbone Light Oak 2511 beschikt over een v-groef en een voelbare natuurgetrouwe structuur (EIR embossing). Hierdoor ziet dit PVC er uit als een echte houten vloer en profiteer je toch van alle voordelen van een PVC vloer. De Yup Collection Herringbone van Floorlife is leverbaar in 10 dessins in verschillende kleuren/formaten. Dit PVC is voorzien van dryback.


+ Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
+ Extra matte uitstraling
+ Natuurgetrouwe structuur

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

1,897

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

V-groeven

Vlak

Kleur

Eiken

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Plak PVC Yup Collection Herringbone Light Oak”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…