Waarom laminaat?

Waarom laminaat in plaats van een andere vloer? Laminaat heeft de volgende voordelen ten opzicht van andere vloeren.

  • Onderhoudsvriendelijk;
  • duurzaam;
  • kleurvast;
  • kan goed tegen vocht;
  • vaak goedkoper dan andere vloeren.

 

waarom laminaatWaarom laminaat kopen

 

 

 

 

 

 

 

Is laminaat onderhoudsvriendelijk?

Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk. Vlekken trekken niet in de vloer en zijn gemakkelijk te verwijderen met water of bijvoorbeeld laminaatreiniger.

Duurzaam laminaat

Daarnaast is laminaat ook zeer duurzaam. Een goede laminaatvloer gaat jaren mee en hoeft hierbij niet onderhouden te worden. Een houten vloer moet na een aantal jaren behandeld worden, een laminaatvloer niet.

Kleurvast laminaat

Wilt u laminaat leggen in een ruimte die veel zon te verduren krijgt? Geen probleem! Houten vloeren willen nog wel eens verbleken. Laminaat kan dankzij de toplaag goed tegen zonlicht. De vloer zal dan ook niet verkleuren.

Vochtbestendig

Dankzij de toplaag kan laminaat ook goed tegen vocht. Indien u een glas water omstoot, kunt u dit eenvoudig verwijderen met een doekje. Het water trekt niet in de vloer. Sommige laminaatsoorten (watervast) zijn ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

De prijs- kwaliteitverhouding van laminaat

Laminaat is tegenwoordig amper te onderscheiden van een echt houten vloer. De eigenschappen én de prijs zijn daarentegen wel onderscheidend. Een laminaatvloer is goedkoper dan bijvoorbeeld een houten vloer.

Meer informatie over laminaat

Heeft u nog vragen over laminaat? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via info@quickfloors.nl of 0527 20 56 07.

[wrvp_recently_viewed_products]

X