Het goedkoopste laminaat nabij Meppel

Bent u op zoek naar goedkoop laminaat in de buurt van Meppel? Dan bent u bij Quickfloors aan het juiste adres! Wij leveren namelijk al onze laminaatvloeren met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij kunnen meer dan 250 verschillende soorten laminaat leveren doordat wij op grote schaal inkopen bij onze leverancier. Hierdoor kunnen wij al laminaat in Meppel leveren vanaf €1,95 per M² (ex. leveringskosten). Daarnaast hebben wij ook andere top producten waarover later meer informatie volgt.

Een kleine impressie van onze laminaatvloeren

laminaat meppel

De 5 voordelen van QuickFloors

  • Laminaat gelegd vanaf € 7,95 per m²
  • 250 soorten laminaat op voorraad
  • Outlet laminaat dat rechtstreeks geleverd wordt vanuit de fabriek
  • Vindt u ons laminaat elders goedkoper? Dan krijgt u het laminaat met toebehoren GRATIS!
  • Vandaag besteld voor 17.00 uur? Dan wordt het laminaat binnen 24 uur in Meppel geleverd

Combi Deal

Een laminaatvloer is niet het enige wat u bij Quickfloors voordelig kunt scoren! Ook voor de afwerking van uw laminaat kunt u bij ons terecht. Quickfloors is namelijk voorzien van een uitgebreid assortiment in ondervloeren, plinten en andere accessoires. Kortom: voor alles op het gebied van laminaat bent u bij Quickfloors aan het juiste adres!

Bezorging van uw laminaat in Meppel

Wij zijn een bedrijf met een fysieke vestiging op Urk. Maar wij zijn u ook graag van dienst bij het leggen en leveren van laminaat in Meppel. Wij hebben namelijk een bezorg- & legservice zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Zo hebben wij al meerdere personen blij gemaakt met een prachtige Quickfloors vloer. Heeft u een laminaatvloer gevonden die voldoet aan uw wensen? Dan kunnen wij de vloer al binnen 24 uur aan u leveren (en eventueel leggen).

Contact QuickFloors

Zoekt u goedkoop laminaat in de regio Meppel en wilt u een bezoek brengen aan Quickfloors? U kunt ons laminaat bekijken in onze fysieke winkel aan de Westwal 1A op Urk. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van gespecialiseerd advies. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. tel 0527-20-56-07. Mailen kan naar info@quickfloors.nl. Wij zullen ons best doen om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

[wrvp_recently_viewed_products]

X