Laminaat Leeuwarden

Wilt u nieuw laminaat in Leeuwarden leggen? Bij Quickfloors is de kans groot dat u slaagt voor een nieuwe laminaatvloer. In ons assortiment vindt u wel meer dan 250 soorten laminaat. Ons laminaat is van topkwaliteit. Daarnaast kunnen wij u ook een mooie prijs voor laminaat in Leeuwarden bieden, omdat wij rechtstreeks leveren vanuit de fabriek en groothandel. Een groot voordeel voor u, want zo bespaart u ook nog eens op uw nieuwe laminaatvloer.

 

Uitstraling van een echt houten vloer

Heeft u echt nog helemaal geen idee wat voor laminaat u wilt leggen in uw woning? Op onze website kunt u de laminaatvloeren uit ons assortiment alvast bekijken. Bij ons kunt u laminaat bestellen dat bijna niet te onderscheiden is van een een echte houten vloer. Een laminaatvloer heeft de uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van een laminaatvloer. Wanneer u laminaat in Leeuwarden laat leggen, kiest u voor een vloer met weinig onderhoud. Laminaat gaat ook nog eens een lange tijd mee. Verder is een laminaatvloer goedkoper dan een houten vloer.

Laminaat laten leggen door professionals

laminaat LeeuwardenHet leggen van laminaat kan soms een aardige klus zijn. Wel is het zo dat u laminaat in Leeuwarden eenvoudiger kunt leggen dan een echte houten vloer. Ziet u het helemaal niet zitten om uw nieuwe vloer te leggen in Leeuwarden? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze professionele leggers komen bij u langs voor het leggen van uw nieuwe laminaatvloer.

Vergeet niet de ondervloer voor uw laminaat in Leeuwarden

Om uw laminaatvloer in Leeuwarden stabieler te maken en egaler te leggen, legt u het laminaat op een ondervloer. Een ondervloer zorgt voor extra demping. Doordat de ondervloer de klappen opvangt, blijft de kwaliteit van uw laminaatvloer in Leeuwarden optimaal. Daarnaast zal geluid, onder andere van lopen, geabsorbeerd worden door de ondervloer. Laminaat vloeren zijn vrij dun, waardoor een ondervloer geen overbodige luxe is in woning. Maar ook de akoestiek in uw benedenwoning wordt beter met een ondervloer.

Wij hebben voor onder uw laminaat in Leeuwarden verschillende ondervloeren in ons assortiment. Niet elke ondervloer heeft dezelfde eigenschappen. Kijk daarom goed tussen de productspecificaties welke ondervloer het beste past bij uw laminaat. Het is belangrijk dat u ook kijkt naar de dikte van de ondervloer. Uw laminaatvloer in Leeuwarden komt hierdoor natuurlijk hoger te liggen. Houd hier rekening mee met deuren en drempels.

Voordelen van ondervloer op een rij

Wij sommen de voordelen van een ondervloer bij uw laminaat in Leeuwarden voor u op:

  • Uw laminaat zal langer mooi blijven
  • Akoestiek in huis wordt beter
  • Warmte wordt meer vastgehouden, dit bespaart u geld
  • Het vangt de klappen op dus loopt zachter
  • De juiste ondervloer houdt vocht tegen

Onderhoud van laminaat in Leeuwarden

De laminaatvloeren van Quickfloors hebben zeer weinig onderhoud nodig. Maar hoe goedkoop of duur een vloer ook is, elke vloer in gebruik wordt een keer vies en krijgt te maken met slijtage. Gelukkig is onderhoud aan uw laminaat in Leeuwarden zeer eenvoudig! Om de vloer mooi te houden is voor dagelijks onderhoud even stofzuigen (met parket borstelmond) of met een stofwisser vegen voldoende. Heeft u te maken met modder en dergelijke, voeg dan wat laminaatreiniger aan een emmer water toe en dweil uw laminaat in Leeuwarden met een licht vochtige dweil.

Let op! Dweil niet te nat en neem overtollig vocht na het dweilen direct op met een doek. Daarnaast raden wij het ten strengste af om was, oppervlakte herstellers, zachte zeep, polish, schurende schoonmaakmiddelen en dergelijke te gebruiken. Dit zou de toplaag van uw laminaat in Leeuwarden kunnen aantasten, wat de levensduur van de vloer verkort.

Laminaat in Leeuwarden bestelt u bij Quickfloors!

Heeft u al laminaat op het oog? Bestel uw laminaat in Leeuwarden vandaag nog! U ontvangt uw laminaat dan morgen al in huis. Laminaat wordt gratis bezorgd als u meer dan 1000 euro besteedt. Wanneer dit niet het geval is, betaalt u €49,- aan bezorgkosten. Wel krijgt u bij ons altijd de laagste prijs.

De regeling van Quickfloors

Heeft u ergens anders het laminaat goedkoper gezien? Dan hebben wij een regeling waarmee wij u blij kunnen maken met een gratis laminaatvloer en de bijbehorende accessoires. Wilt u nog meer informatie over laminaat van Quickfloors? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg bij het kopen van laminaat voor in Leeuwarden.

[wrvp_recently_viewed_products]

X