Laminaat XL Krono Swiss Noblesse Artisan Oak Natural D4660

26.159
12,95 21,95

Per m2

26,16 44,33

Per pak

Wat is je oppervlakte?
2.02
1 pakken voor 2.02 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
26,16
( 1 x € 26,16 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

De Swiss Krono Noblesse is een 24,4 cm brede trendy matte laminaatvloer met een dikte van 8mm. De brede laminaatplanken van deze serie zijn voorzien van een makkelijk te leggen click systeem en zijn anti statisch. De Swiss Krono Noblesse is de perfecte basis voor een landelijk of vintage inrichting. Ook voor een industriële look komt deze vloer helemaal tot zijn recht. Door de extra sterke toplaag ook te gebruiken voor zwaar woongebruik en zelfs projecten. Geschikt voor vloerverwarming. Deze vloer is van het merk Krono Noblesse met garantie van wel 25 jaar bij normaal huishoudelijk gebruik.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur (nr 210.)  zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat leg set, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en licht droog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

V-groeven

4V

Maat laminaat

Dikte in MM

Fabrikant

Kleur

Eiken

Breedte

Breed XL

Structuur

Hout

M2

2,02

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laminaat XL Krono Swiss Noblesse Artisan Oak Natural D4660” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…