Laminaat Bruin XXL Hydro 8mm 4V

61.019
18,95 24,95

Per m2

61,02 80,34

Per pak

Wat is je oppervlakte?
3.22
1 pakken voor 3.22 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies. Ongeopende pakken kun je retourneren bij Quickfloors!
Totaalprijs:
61,02
( 1 x € 61,02 )
Aantal pakken

Uw bestelling altijd binnen 24 uur in huis!

Beschrijving

Bruin Charme Dark Grey 62001246

De Berry Alloc Ocean Charme Dark Grey 62001246 is een super praktische vloer die in uw hele huis gelegd kan worden. Een extra toevoeging aan de toch al extreem sterke vloer door zijn dikte van 8 mm. Berry Alloc geeft op deze vloer dan ook een levenslange garantie voor huiselijk gebruik. Dankzij een prachtig design kunt u met deze vloer een stoere en robuuste basis leggen voor in ieder huis. Deze vloer heeft een 4 zijdig vellingkant. Door het duo-lock kliksysteem is deze vloer zeer eenvoudig te leggen. Ook is de vloer erg makkelijk in onderhoud. Deze schitterende Berry Alloc Ocean laminaat vloer bestelt u makkelijk en snel bij LaminaatXXL. Ook kunt u deze vloer komen bekijken in onze showroom in Emmeloord.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur (nr 053.) zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

3,22

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Bruin

V-groeven

4V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laminaat Bruin XXL Hydro 8mm 4V” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…