Laminaat Homebrand Finesse Beige Oak 8mm 2V

(1 klantbeoordeling)
27.59645
12,95 17,95

Per m2

27,60 38,25

Per pak

Wat is je oppervlakte?
2.131
1 pakken voor 2.131 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
27,60
( 1 x € 27,60 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

Homebrand biedt u een hoge kwaliteit laminaatvloer in de mooiste houtdecors. Deze vloer heeft een gesynchroniseerd “embossed” oppervlak, waarin de afdruk meeloopt met de houtnerf, voor een warme authentieke structuur. Met het Fall down systeem aan de kopse kanten wordt de vloer eenvoudig en snel vergrendeld gelegd. Decor: Finesse Beige Oak. Anti-statisch (vuilafstotend) oppervlak. Met V-groef aan 2 zijden op basis van 8 mm HDF met klikverbinding. Geschikt voor intensief huishoudelijk en gemiddeld commercieel gebruik.Deze laminaat vloer is van duitse kwaliteit met 20 jaar garantie.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur (nr 113.)  zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat leg set, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en licht droog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

2,131

Dikte in MM

Maat laminaat

Kleur

Licht Eiken

V-groeven

2V

1 beoordeling voor Laminaat Homebrand Finesse Beige Oak 8mm 2V

  1. Desiree

    Super laminaat, mooie structuur en goed te leggen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…