Laminaat AMBIANT ELITE LINCOLN

5 van de 5 op basis van klantbeoordelingen van 21
(21 klantbeoordelingen)
35.8282
17,95 23,95

Per m2

35,83 47,80

Per pak

Wat is je oppervlakte?
1.996
1 pakken voor 1.996 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies.
Totaalprijs:
35,83
( 1 x € 35,83 )
Aantal pakken

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving:

Laminaat AMBIANT ELITE LINCOLN

 

Bent u opzoek naar een mooie laminaatvloer voor in uw woning of ruimte? Elite is een prachtige collectie van het merk Ambiant .

De Elite is een zeer geschikte vloer voor wanneer u kinderen heeft. De Elite is namelijk antibacterieel en heel makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Deze laminaat vloer is van het merk Abiant en heeft 25 jaar garantie.

Elite voordelen

Alle laminaat vloeren van Ambiant hebben veel voordelen. Voordelen van de laminaat vloeren van Elite:

– antibacterieel

– comfortabel

– geschikt voor intensief wonen 

– geschikt voor normale projecten

– beschikt over mega loc (makkelijk te installeren)

– vlekbestendig 

– zeer gemakkelijk schoon te houden 

De Elite collectie beschikt over een mega loc, wat het installeren makkelijker maakt. De Elite laminaat vloeren beschikken over een 4v groef. Dit houdt in dat er een groef zit aan elke zijde, waardoor de planken los van elkaar lijken te liggen en zorgt dat de vloeren makkelijker schoon te houden zijn.

Laminaat 

Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland. Laminaat bestaat altijd uit 3 of 4 lagen die samen laminaat vormen. De lagen bestaan uit een toplaag, het decor (de print of tekening), een drager van HDF en een onderplaat.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur. Zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat leg set, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en licht droog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Extra informatie

M2

1,996

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Bruin

V-groeven

4V

Dikte in MM

Klant beoordelingen

Waardering 5 van 5 sterren
21 Beoordelingen
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

21 beoordelingen voor Laminaat AMBIANT ELITE LINCOLN

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…