Laminaat Ambiant Elite Collection Madison

35.8282
17,95 23,95

Per m2

35,83 47,80

Per pak

Wat is je oppervlakte?
1.996
1 pakken voor 1.996 m2
Deze vloercalculator houdt rekening met 10% snijverlies. Ongeopende pakken kun je retourneren bij Quickfloors!
Totaalprijs:
35,83
( 1 x € 35,83 )
Aantal pakken

Uw bestelling altijd binnen 24 uur in huis!

Beschrijving

Laminaat Ambiant Elite Collection Madison

De Laminaat Ambiant Elite Collection Madison is geschikt voor elke ruimte. Ook voor een slaapkamer of een verdiepingsvloer is de Elite Collection uitermate geschikt. De Ambiant Elite Collection laminaatvloer is zeer eenvoudig te onderhouden en is voorzien van een anti-bacteriële coating. De Elite laminaatvloer is geschikt voor intensief woongebruik en is voorzien van een V-groef aan alle zijden.

 

De laminaatvloeren van Ambiant bieden u een ruime keuze in designs en kleuren. Authentieke houtdessins of realistisch tegellook. Met de laminaatvloeren van Ambiant is dit alles mogelijk. Ambiant laminaat is van hoge kwaliteit en zijn, door de anti-bacteriële beschermlaag, zeer eenvoudig te onderhouden. Of het laminaat nu in de woonkamer, slaapkamer of het kantoor geplaatst gaat worden, de laminaatvloer kan een stootje verdragen. De Ambiant laminaatvloeren zijn krasbestendig en daarmee geschikt voor zwaar woongebruik.

 

De Laminaat Ambiant Elite Collection Madison kan toegepast worden in intensief belopen ruimtes. De bovenste laag van de laminaatplank is behandeld met een coating die de vloer krasbestendig maakt. Daarnaast is de laminaatvloer voorzien van een anti-bacteriële bescherming die ervoor zorgt dat vuil niet eenvoudig aan de vloer kan hechten. Hiermee wordt het onderhoud enorm vereenvoudigd. Ambiant laminaat voldoet aan de eisen die gesteld worden aan vloeren. U bent verzekerd van jarenlang woonplezier!

 

De Laminaat Ambiant Elite Collection Madison is voorzien van het Megaloc kliksysteem. Een uniek kliksysteem die voor een stevige verbinding zorgt. Het Megaloc kliksysteem heeft een enorme trekvastheid waardoor uw laminaatvloer als een huis ligt. Het is een simpel systeem waarmee binnen de kortste keren een ruimte voorzien kan worden van een nieuwe laminaatvloer.

Extra informatie

M2

1,996

Dikte in MM

Fabrikant

Maat laminaat

Kleur

Donkerbruin

V-groeven

4V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laminaat Ambiant Elite Collection Madison” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…