Laminaat Almere

Zoekt u goedkoop laminaat in de regio Almere? Bij Quickfloors vindt u al laminaat vanaf 1,95 euro per m². In onze showroom heeft u altijd keuze uit maar liefst 250 soorten laminaatvloeren. Kwaliteitsmerken rechtstreeks van de fabrikant in diverse soorten en uitvoeringen. Uiteraard kunt u ons aanbod ook bekijken via de website. Wij zijn gevestigd in Emmeloord, maar bezorgen uw laminaat ook in Almere. Zodat u niet alleen in Emmeloord profiteert van de laagste prijs. En ziet u hetzelfde product ergens anders goedkoper? Dan krijgt u uw vloer inclusief toebehoren geheel gratis!

 

Quickfloors: meer dan laminaat voor Almere en omstreken

Wanneer u zoekt naar laminaat dichtbij Almere, is het zeker de moeite waard om het assortiment van Quickfloors te bekijken. Wij bieden namelijk zeer scherpe prijzen en vele extra’s zoals:

– Laminaat vanaf 1,95 euro per m²;
– laminaat in Almere, inclusief leggen al vanaf 9,95 euro per m²;
– voordelige legservice;
– gratis bezorging vanaf 1000 euro + gratis tapijt.

Daarnaast hebben wij ook zogenoemde combi deals voor wanneer u op zoek bent naar laminaat inclusief ondervloer en plinten.

laminaat almere

Onze prijs-kwaliteitsverhouding

De kwaliteit van uw vloer is belangrijk, er wordt immers op geleefd. Onze vloeren zijn goedkoop, maar dit wil niet zeggen dat u inlevert op kwaliteit. Bij Quickfloors vindt u namelijk enkel kwaliteitsmerken. Doordat wij dit laminaat rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen we de prijzen laag houden. Op deze manier kan iedereen genieten van de allure van een houten vloer, met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van ons laminaat uit de buurt van Almere.

Ons assortiment

Quickfloors heeft een ruim assortiment aan laminaatvloeren van gerenommeerde merken als Parador, Quickstep en Classen. Of u nu op zoek bent naar laminaat in Almere met een v-groef, een houtstructuur of in een visgraat dessin. In ons assortiment vindt u het allemaal. Bovendien verkopen wij ook XXL laminaat. Waar uw vloer voorheen gelegd werd met smalle planken, kan dit tegenwoordig ook met brede planken. Deze zorgen voor een extra ruimtelijke en unieke uitstraling.

De voordelen van dit type vloer

Laminaat heeft vele voordelen. Het is het goedkopere en onderhoudsvriendelijke alternatief voor een echt houten vloer. De kwaliteit van laminaat wordt steeds beter, waardoor dit tegenwoordig soms niet eens te onderscheiden is van een echte houten vloer. Daarnaast gaat het ook zeer lang mee, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw laminaat in Almere. Andere voordelen die een laminaatvloer met zich meebrengt zijn:

  • Geschikt voor elke ruimte dus ook in vochtige ruimtes
  • Eindeloze mogelijkheden in soorten en kleuren
  • Eenvoudig te leggen dankzij moderne kliksystemen

Leg- en bezorgservice

Wanneer u een laminaatvloer bij ons aanschaft, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze leg- en bezorgservice. Wij begrijpen namelijk goed dat u dit klusje liever niet zelf klaart en aan onze professionals overlaat. Dat scheelt u gelijk tijd én moeite! Door heel Nederland kunnen wij binnen 24 uur uw laminaat laten bezorgen. Voor de exacte prijs van het leggen, kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Goedkoop laminaat dichtbij Almere kopen? Kom langs bij Quickfloors!

Wilt u goedkoop laminaat rondom Almere kopen? Bekijk dan nu ons aanbod of kom langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Energieweg 5, 8304 AJ te Emmeloord. Voor meer informatie over ons assortiment kunt u gerust contact met ons opnemen via info@quickfloors.nl of 0527 20 56 07. Wij kunnen u dan ook meer vertellen over onze bezorg- en legservice voor laminaat in Almere.

[wrvp_recently_viewed_products]

X