Combi deal

*Combi Deal* Laminaat Trend Oak Grey 8mm 4V

4.7586206896552 van de 5 op basis van klantbeoordelingen van 29
(29 klantbeoordelingen)
10.655
5,00 14,95

Per m2

10,66
Per pak

Dit product is alleen via een offerteaanvraag verkrijgbaar. Vul het offerteformulier in en ontvang een interessante aanbieding van ons

Meer dan 500 soorten Laminaat en pvc vloeren altijd op voorraad!

Beschrijving

Omschrijving: 

Laminaat Trend Oak Grey is een 8mm dikke vloer van de Duitse leverancier Kronotex. Deze laminaatvloer heeft een 4-zijdige v-groef die verkrijgbaar is in vier mooie decoren. De Trend Oak Grey is geschikt voor uw woonkamer, hal, slaapkamers en keuken. De kwaliteit-prijsverhouding van dit laminaat is uitstekend, een hoogwaardige laminaat voor een koopje.

*De Combi actieprijs is enkel geldig in combinatie met afname van de Premium Black Superieur / Silent Pro Platen / IsoCell 10dB ondervloer en plakplinten in kleur of hoge plinten.

Bijpassende plinten
Bijpassende plakplinten in kleur  zijn apart te verkrijgen. Daarnaast kan je de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vocht dichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

 

Extra informatie

M2

2,131

Dikte in MM

Maat laminaat

Stellingnr.

CMBD

Kleur

Grijs

V-groeven

4V

Klant beoordelingen

Waardering 4.7586206896552 van 5 sterren
29 Beoordelingen

29 beoordelingen voor *Combi Deal* Laminaat Trend Oak Grey 8mm 4V

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    Andere suggesties…